Followers

Search


Translation by Google

Brownie Cupcakes with Chocolate Buttercream Icing


Brownie Cupcakes

4 ounces unsweetened chocolate, chopped
1/2 cup unsalted butter, cut into pieces
1 1/4 cups granulated sugar
1 teaspoon pure vanilla extract
3 large eggs
3/4 cup all-purpose flour
1/4 teaspoon salt

Preheat oven to 325 degrees F
Line 12 muffin tins with paper or foil baking cups.
Melt the chopped chocolate and butter in a stainless steel bowl placed over a saucepan of simmering water.
Once the chocolate is melted and smooth, remove from heat and let cool for a few minutes.
Mix in the sugar.
Add the vanilla and then add the eggs, one at a time, mixing well after each addition.
Mix in the flour and salt until well blended.
Evenly divide the batter between the muffin cups.
Place in the preheated oven and bake for about 20 minutes or until a toothpick inserted in the center of the cupcake has moist crumbs.
Remove from oven and let cool on a wire rack.

Chocolate Buttercream Icing

1-2 tbsp. milk
1 tbsp. cocoa powder
6 tbsp. soft butter
3/4 c. confectioners' sugar

Put the butter in the bowl and cut into small pieces. Beat hard with wooden spoon and stir until soft and creamy. Sift the sugar and cocoa powder into the bowl a little at a time, mixing well with butter. Then stir in the milk.

Spread nicely the chocolate buttercream icing on the top of each cupcake.
Decorate chocolate chips on the icing.

2 comments:

Zubli Zainordin said...

Boleh elokkan lagi... *Wanorizan provides Food Supplement Info, posts All About Pink Panther, shares Recipe Collection, and
How To Make Money???, directly Good To Read From My Inbox, and Do It Yourself... You Can Do It !!!.* Ayat begini atau yang lebih baik, diletakkan setiap kali you publish postings. Itu untuk markah diri. Tapi sikit dan slow. Buat yang sama dan tambah pada yang ada, untuk semua orang yang fave blogs anda satu persatu. Maknanya setiap posting, nota kaki bertambah. Rasanya you sudah tengok nota kaki di http://synchronity4change.wordpress.com. Contohnya: you boleh tambah, *Zubli Zainordin in Total Happiness organizes the Book Project Blog.* Cut n paste dari sana. Orang lain, saya boleh bantu ayatnya...Cheers!

Zubli Zainordin said...

Terkejut jugak. Kat Technorati dapat 1 markah dari Recipe Collections. Bagus! Bila datang balik kat blog you ni baru nampak bawahnya lagi. Ya, semua yang you bubuh blogs, dapat markah di Technorati dari your blog 1 hour ago. Biar dema pun macam I terkejut badak! Namun, boleh di transfer copynya pada setiap postings you di semua blog, berenjut ler naik semua ranking dema. You punya sendiri ada kesannya. sila check. Kalau ada, betullah tuh.

Related Posts with Thumbnails